Йогурт, як і хліб, є ще одним
домашнім продуктом з категорії «це просто». Адже, для того, щоб зробити йогурт потрібно мати: йогуртницю (для зручності), молоко і закваску. Цей йогурт не тільки, як кажуть в
рекламі, «смакує по-домашньому», він і є домашній, а це означає, що він
натуральний, корисний і смачний. А ще без Е (і інших синтетичних А, Б, В, Г, Д)-додатків. Бачите на фотографії особнячок з червоним
дахом? Так от, між домашнім і магазинним йогуртом така ж різниця як між цегляним
будиночком, який господар дбайливо побудував для себе і зведеною з дешевих будівельних матеріалів сумнівної якості та, що не виключено, можливої шкідливості дев'ятиповерхівкою.