Якщо навчитися пекти хліб у хлібопічці, можна ускладнити
собі завдання і спекти булочки. Приготувати тісто – це робота хлібопічки, моя – лише сформувати булочки та відправити їх пектися. Коли витягаю з духовки пахучі, рум'яні, щедро посипані маком, сезамом, льоном чи насінням булочки, щоразу
тішуся, як і мої малі діти.
Навіщо завдавати собі зайвого клопоту? Бо це дійсно смачно. А ще, щоб отримати справжній
якісний продукт з муки, води/молока,
дріжджів, олії, солі та цукру.
Пам'ятаєте склад булочок типу «по 3 копійки» виробництва«Хлібна хата»? Там маргарин з дешевої і шкідливої тропічної (тобто пальмової)
олії, а ще стабілізатори, емульгатори, регулятори і інші лятори. Не хочу їсти
лятори, хочу просто булочки.