25.10.13

Ти ж моя пательня!



Набридло їсти тефлон. 

Поміняла енну тефальку на двокілограмовий фірмовий чавун. А що, нормально.

 Аргументи за:
1)     екологічно (їсти тефлон шкідливо);
2)     надійно (біокераміка при першому ж перегріві дає мікротріщини і їжа починає прилипати; тефлонове покриття також поступово псується);
3)     економічно (була дорогуща, але довговічна з гарантією 25 років!);
4)     корисно (додаткове джерело надходження заліза у організм – то не жарт)

Аргументи проти:
1)      вага (трохи важко перевертати млинці);
2)      їжу класти на розігріту пательню (після тефлону треба звикнути);
3)      без олії, кажуть, не вийде

Мені підійшло. Смажену їжу їмо не так часто.  Ну і, як на мене, краще качати мʼязи чавуном, ніж їсти тефлон або мучитися з біокерамікою.