Набридло їсти
тефлон.
Поміняла енну тефальку на двокілограмовий фірмовий чавун. А що,
нормально.
1) екологічно (їсти тефлон шкідливо);
2) надійно (біокераміка при першому ж перегріві дає мікротріщини і їжа починає прилипати; тефлонове покриття також поступово псується);
3) економічно (була дорогуща, але довговічна з гарантією 25 років!);
4) корисно (додаткове джерело надходження заліза у організм – то не жарт)
Аргументи проти:
1) вага
(трохи важко перевертати млинці);
2) їжу
класти на розігріту пательню (після тефлону треба звикнути);
3) без
олії, кажуть, не вийде
Мені підійшло. Смажену їжу їмо не так часто. Ну і, як на мене, краще качати мʼязи чавуном,
ніж їсти тефлон або мучитися з біокерамікою.