09.04.14

Хліб на соді


Що робити, коли ламається (рветься, дреться, псується) річ, до якої ви звикли? Є два варіани: ремонтувати або викинути. І якраз тепер настав час переглянути своє ставлення до цієї речі. Чи воно дійсно потрібне? Може треба купити таке саме нове? А може воно не таке уже і класне? Чи може насправді воно не потрібне? А треба щось зовсім інше?
Коли у нас поламалась помудомийка BОSCH і вона уже не підлягала ремонту, ми купили нову: майже таку саму (ну може трохи кращу). Аж тут важка участь спіткала хлібопічку: уже втретє поламалось відерце для хліба. Купувати четверте?
Поки думаю. І поки  я без хліба і булочок. Не подобаються мені дріжді (почитайте з чого їх роблять: "технические требования"). А до закваски я ще не набралась терпіння. На разі компромісом став ірландський хліб на соді, який печу дуже часто. Мої діти його дуже люблять і лагідно називають кексом.